Wilt u

  • informatie op een online platform (gaan) aanbieden,
  • alles (en meer) uit uw (bedrijfs)bibliotheek halen,
  • literatuuronderzoek laten doen voor boek, scriptie of onderzoek,
  • de informatiehuishouding in het team op orde leren brengen en houden?

Dan zijn wij graag van de partij. Als informatiespecialisten duiken we dagelijks in deze materie. Met plezier en met een flinke portie vakidiotie.

Aangenaam: Sterra

Sterra verzorgt informatie op maat. We zoeken, selecteren, analyseren, verzamelen en ontsluiten informatie.

Wat u altijd krijgt: bovengemiddeld goede bronnenkennis, een specialist op het gebied van literatuuronderzoek en thesauri, support op locatie en flexibele ondersteuning op afstand.

Samengevat: u kunt rekenen op ons, Rachel Kraaijenbrink en Hester van Schijndel.

Rachel Kraaijenbrink

Over Rachel Kraaijenbrink

“Een race tegen de klok: ik hou er wel van. Het is heerlijk om supersnel de informatie te kunnen presenteren waar een ander zich het ongans naar zocht.

Tagging is een belangrijk onderdeel van dit proces. En als ik dan de informatie ook nog mooi kan presenteren, is voor mij het feest compleet.

Waarom ik dit werk doe? Ik word blij wanneer mijn inzet een organisatie sterker maakt. Kennis en informatie zijn de bouwstenen van elk bedrijf. Ik help u er een stevig huis van te maken.”

 >>Rachel volgens collega Hester:

Rachel excelleert in literatuuronderzoek. Ze heeft oog voor de kleinste details. Graaft door tot ze al het vindbare heeft gevonden. Het is een heerlijk enthousiast mens; met Rachel komt er echt iemand binnen.

 

 

 

Hester van Schijndel

Over Hester van Schijndel

“M’n hart gaat sneller kloppen van het verzamelen van informatie. ‘Hebben jullie dit al gezien, hieraan gedacht, dit gelezen?’ Deze vragen hoor je me dagelijks stellen.

De thesaurus is een grote liefde. Ik hou van spelen met woorden, vinden van woordrelaties, koppelingen leggen, toegankelijk maken van content.

M’n taligheid komt goed van pas: het jongleren met (zoek)termen, betekenissen en synoniemen is onmisbaar in mijn werk.

Waarom ik dit doe? Ik word blij wanneer ik informatie kan leveren waar mensen naar op zoek zijn. En als ik dan ook nog kan coachen on-the-job, ben ik helemaal in mijn element.”

Hester volgens collega Rachel:
Hester heeft een fijne neus voor verbanden. Ziet snel wat van belang is in een organisatie en wat links kan blijven liggen. Ze speurt daarnaast het liefst naar informatie waarvan je niet eens wist dat je het zocht.

Een 8 is voor Hester niet genoeg; ze gaat altijd voor een 10+.